GAS BEAT

GAS BEAT är det första steget in i GAS förlovade värld av bas. Insteg till trots är detta en serie av basar som levererar ett riktigt härligt tillskott av lågfrekvent godis och som även lyfter estetiken i bagageluckan. Finns i 10″ och 12″ version med enkel talspole på 4 ohm.

GAS ALPHA

Alpha är det första steget i GAS stora utbud av baselement och det är en serie som gjort sig populär för sin extrema prisvärdhet och spelglädje. Tack vare sin mångsidighet kan den placeras i många olika sorters byggen, där en tight bas med hög musikalitet utmärker basen. Oavsett om du väljer 10″, 12″ eller 15″ elementet i serien så garanteras du en lättdriven bas som levererar högt över förväntningarna och prislappen!

GAS GPX

När du eftersöker mer tyngd och ett kraftigare element så är GAS GPX-serie det klockrena valet. Jämfört med mindre serier i GAS sortiment tål GPX-basarna betydligt mer effekt och har en grövre upphängning. Konstruktionen är utformad för att tåla extrema effekter, och för att spela en djup och riktigt, riktigt kraftfull bas. Basar från GPX-serien passar bäst i lite större dB-byggen där basens kvalitéer kan visas upp i sitt yttersta.

GAS PRO

En serie med genomgående högljudda och välkonstruerade baselement. Här handlar det om hög effekttålighet och mycket kraft. Finns i 10″ och 12″ där båda versionerna har dubbla 2″ talspolar, en kraftig upphängning och överdimensionerad magnet. Detta är kärnan, grunden i ditt nya basbygge!

GAS COMP

Det kommer alltid att finnas olika nivåer av bas. När du söker något som lirar en nivå upp, så är GAS COMPETITION det rätta valet för dig. Extremt välkonstruerade basar med noggrant utvalda delar och material, allt för att ge dem bästa förutsättningar att spela riktigt, riktigt högt. I serien hittar vi baselement från 10″ hela vägen upp till den extremt tunga 32″ basen. Genomgående hög effekttålighet, dubbla talspolar och givetvis den kaxiga, utstickande GAS-designen. 

ALPHA 10D2

ALPHA

ALPHA 12D2

ALPHA

ALPHA12SLIM

ALPHA

ALPHA 15D2

ALPHA

ALPHA 8D2

ALPHA

BEAT104

BEAT

BEAT124

BEAT

COMP 610D1

COMPETITION

COMP10D1

COMPETITION

COMP12D1

COMPETITION

COMP15D1

COMPETITION

COMP32XTREME

COMPETITION

GPP10D1

GPP

GPP12D1

GPP

GPP15D1

GPP

GPP18D1

GPP

GPP65D1

GPP

GPP8D1

GPP

GPX 300D1

GPX

GPX 380D1

GPX

GPX12D1

GPX

GPX15D1

GPX

GS12SLIM

SILVER

GS8BMW

SILVER

GS8BMW NEO

SILVER

PRO10D2

PRO

PRO12D2

PRO