Håll din enhet uppdaterad

Ladda kostnadsfritt ner den senaste versionen för att säkerställa att din enhet fungerar smidigt och säkert . Du behöver ett tomt USB-minne (FAT32) för att genomföra uppdateringen av din produkt.

Uppdatera bilstereo

1. Ladda ner den senaste mjukvaran till din stereo via länkarna nedan.
  2. Använd ett tomt USB-minne och spara ner filen med mjukvaran på USB minnet.
  3. Starta stereon med Power knappen.
  4. Sätt i USB minnet i bilstereons USB-port.
  5. Vänta på att texten UPGRADE visas i displayen, när texten UPGRADE visas på skärmen utför stereon programuppdateringen.
  6. När uppdateringen är klar kommer texten UPGRADE att försvinna från displayen och stereon stänga av sig.
  7. Nu är uppdateringen klar.
  8. Ta bort USB minnet.
  9. Starta stereon med Power knappen.

Uppdatering mjukvara bilstereo

OBS! När du laddar ner filen med mjukvaran så ligger filen i en .zip mapp, du behöver packa upp .zip-filen på sin dator först innan du för över mjukvaru-filen till det tomma USB-minnet du ska använda.

GAS GMA152BTR enkeldin – 2021.02.26 – Ladda ner

GAS GMA153BTD enkeldin – 2021.02.26 – Ladda ner

GAS GMA252BTR dubbeldin – 2021.02.26 – Ladda ner